Soundhealing

Doe mee met een van onze soundhealing meditatiesessies en ontdek de helende kracht van geluid. Laat je meevoeren door de klanken en trillingen, voel de stress en spanning van je afglijden, en ervaar een diep gevoel van rust en welzijn.

Onze ervaren begeleiders zorgen voor een veilige en ondersteunende omgeving waarin je volledig kunt ontspannen en herstellen.

Ervaar de Helende Kracht van Soundhealing Meditatie

Details

Duur: In overleg

Locatie: Bij jou op locatie

Soundhealer: Bertin Bom (Gecertificeerd Soundhealer)

Prijs: In overleg

soundhealing

Wat is een Soundhealing meditatie of klankreis en wat zijn de voordelen?

Wat is Soundhealing Meditatie?

Soundhealing meditatie, ook wel bekend als een klankreis, is een therapeutische sessie waarin geluid en vibraties worden gebruikt om lichaam en geest te genezen en te ontspannen. Deze sessies maken gebruik van verschillende instrumenten zoals klankschalen, gongs, stemvorken, didgeridoos, en soms zelfs de menselijke stem om een auditieve omgeving te creëren die diepe ontspanning en heling bevordert. De geluiden en trillingen van deze instrumenten helpen om de hersengolven in een meditatieve staat te brengen, wat leidt tot een diep gevoel van rust en welzijn.

De Voordelen van Soundhealing Meditatie

  1. Diepe ontspanning: De klanken en trillingen van de instrumenten helpen om het zenuwstelsel te kalmeren, waardoor een staat van diepe ontspanning wordt bereikt. Dit kan helpen om stress en spanning te verminderen.
  2. Vermindering van angst en depressie: Soundhealing meditatie kan de symptomen van angst en depressie verlichten door het bevorderen van een gevoel van innerlijke rust en emotioneel evenwicht.
  3. Verbeterde slaapkwaliteit: Door de ontspannende effecten van de klanken kan soundhealing meditatie bijdragen aan een betere slaapkwaliteit, waardoor je dieper en meer verfrissend slaapt.
  4. Verlichting van fysieke pijn: De trillingen van de klanken kunnen helpen om fysieke pijn te verlichten door de doorbloeding te verbeteren en spierspanning te verminderen. Dit maakt het een effectieve therapie voor mensen met chronische pijn.
  5. Versterking van het Immuunsysteem: Door het bevorderen van diepe ontspanning en het verminderen van stress kan soundhealing meditatie bijdragen aan een sterker immuunsysteem, wat helpt bij het bestrijden van ziekten en het bevorderen van algehele gezondheid.
  6. Verbeterde Concentratie en Focus: De meditatieve staat die door soundhealing wordt bereikt, kan helpen om de geest te kalmeren en de focus te verbeteren. Dit is gunstig voor zowel persoonlijke als professionele aspecten van het leven.
  7. Emotioneel Evenwicht en Heling: De resonantie van de klanken helpt om emotionele blokkades op te lossen en bevordert emotioneel evenwicht. Dit kan leiden tot een diepere zelfbewustzijn en persoonlijke groei.
  8. Creatieve Ontwikkeling: Door de geest te kalmeren en te ontspannen, kan soundhealing meditatie de creativiteit stimuleren en je helpen om nieuwe ideeën en inzichten te krijgen.